onsdag 25 januari 2012

Senaste tiden..




Oj, har inte uppdaterat på länge nu känns det som, tycker man har mycket tid men tydligen inte! :)
Var iaf och premiärbadade på Himlabadet, alltså premiärbadade på badhus för första gången, har som inte blivit av, är lite krångel med två, man kan inte åka ensam och så men iaf så var vi kvar hemma här i helgen så vi åkte till Himlabadet i lördags, det var en HIT! Tjejerna älskar verkligen att bada, sedan åt vi lunch där, dyrt och inte gott så nästa gång gör vi annorlunda men n vet vi ju :) Jag tycker det var ett projekt med en, i omklädn.rum, i duschen, jag kommer aldrig att kunna åka med dem två själv trots att en har flytring, får glatt vänta till dem blir större, om det är nå bättre? :)
Mysmiddag hos fam Nyqvist/Frisk på lördagen :) :)
Vi var på kyrkis här nedanför oss i måndags, sedan har vi varit hemma.
Jag var ju förresten förkyld i helgen, nu börjar Linnéa bli snorig, så vi är hemma resten av veckan och laddar inför myyyyys på fredag när vi ska till Jessica ett gäng!! :) Saknar mina följeslagare på kyrkis mm men dagis är kul det med (Jessica och Majken :))
Hade ju bokat inskoln. inatt och imorgon men fick avböja även denna gång (är andra gången) dels för att Linnéa är förkyld och att Astrids vaknar ÄN på natten så får det bli en annan gång helt enkelt, är svårt att dela på sig om båda vaknar inatt.
Nu ett gäng bilder som förövrigt lär hamna överst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar